Na osnovi specialističnih znanj in mednarodnih referenc s področja razumevanja aktualnih poslovnih zahtev in tehnologije ter odličnega sodelovanja z vodilnimi podjetji doma in po svetu, prilagajamo informacijske tehnologije poslovnim potrebam številnih strank na lokalnem in regijskem trgu, kjer deluje korporacija S&T.

S&T Svetovanje d.o.o. je bilo ustanovljeno s strani družbe S&T AG, ki ima več kot 70 podružnic v 16 državah srednje in vzhodne Evrope. S skupaj okoli 2000 zaposlenimi in 338 milijona evrov prihodkov v letu 2013 je skupina S&T vodilni ponudnik celostnih rešitev na področju informatike v omenjenih državah. S&T AG se uvršča na vrh lestvice ponudnikov IT storitev, ki deluje na tržišču centralne in vzhodne Evrope. Družba S&T AG ima izkušnje in znanje iz različnih industrij, med katerimi velja še posebej izpostaviti sektor finančnih storitev, proizvodnja in trgovska podjetja ter telekomunikacije.

Poslanstvo in vizija

Naša vizija

Smo ekipa, ki verjame, da je mogoče z informatiko, ukrojeno po meri posla prispevati k večjemu uspehu podjetja. Podjetjem  centralne in vzhodne Evrope želimo postati prva izbira na področju povezovanja poslovnih zahtev in informacijsko-tehnoloških rešitev.

Naše poslanstvo

Primarno se ukvarjamo s poslovno-tehnološkimi presojami, načrtovanjem, razvojem in vpeljavo novih konceptov, rešitev, procesov in tehnologij ter butičnim zunanjim izvajanjem storitev IT.

Osebna izkaznica

Ime podjetja: S&T Svetovanje d.o.o
Sedež podjetja: Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 (0)1 5855 700
Spletna stran: www.snt-svetovanje.si
Elektronski naslov: info@snt-svetovanje.si
Matična številka: 6762263000
ID za DDV: SI40712699
TRR: SI56 0292 3026 1285 645
Direktor: Samo Ratej